Særlig frisør kan lide god kysse smuk

hustruer
 

Nutidens smarte babes har ingen manerer - er du stadig fra den gamle skole? Jeg er totalt en slank journalist, der gerne vil kysse pænt. Mit ægteskab trænger til forandring, med den rigtige kæreste tager jeg initiativet! Hvilken duftende elsker har fri og leder efter en privat date? Jeg fandt steder på www, som jeg gerne vil teste igen og igen meget snart. Min separerede dreng har nu fået en ny, så jeg leder efter en udveksling i øjenhøjde. Jeg har været uden en elsker i, hvad der føles som en evighed, så jeg kan kysse højt i dag – men så uden noget fast.

Vandmanden
Interesser: Mødes udenfor, eventyr, på bordet
Hobbyer: snowboarding, violin, syning
Musik: Blues, The Shirelles, Michael Jackson
Mad: kød, gulerødder, chokolade
Drik: O-Juice, Müller-Thurgau, Manhattan

Klik her!