Single guldsmed kræver stor klipning

Blinde datoer
 

Uerfarne atleter, der dufter godt, gambler bare – er du anderledes? Jeg beskriver mig selv som en lille landmand, der gerne vil være højrøstet. Mit forhold har været monotont indtil videre, i den næste fase af livet vil livet komme ind i båsen! Hvilken sporty skat er single og kan lide en kærlighedsaffære? Jeg fandt ting på nettet, som jeg stadig gerne ville have haft igen og igen i dag. Min afklædte legekammerat har ingen stil, i dag leder jeg efter en ny ven. Jeg har været uden en fyr i et par måneder nu, så jeg ville elske at røre ved hinanden hurtigst muligt – så vent venligst ikke for længe.

Stjernetegn: Skorpionen
Interesser: Kun hverdage, diskretion, i køkkenet
Hobbyer: ridning, astrologi, kunsthåndværk
Musik: Rock, Creedence Clearwater Revival, Neil Young
Mad: svineschnitzel, pommes frites, søde pandekager
Drikke: Bionade, Müller-Thurgau, Freixenet

Klik her!