Strapsygeplejerske søger en tatoveret skægget mand

kontakt med kvinder
 

Flere og flere mandlige legekammerater er ikke ærlige over for mig – er du ikke? Jeg er en humoristisk mavedanser, som gerne vil opleve noget nyt. Sådan går hverdagen ikke, nu kan moralen tage sit præg på mig! Hvilken forståelse macho er interesseret i mig og leder efter en privat date? Jeg så øvelser i billeder, som jeg endelig gerne ville have haft igen og igen. Min afklædte herre har brug for en pause, jeg vil have fysisk kontakt hurtigt. Jeg har været alene længe, ​​forståeligt nok vil jeg gerne kysse som de andre hurtigst muligt – dog uden unødig generthed.

Stjernetegn: Vædderen
Interesser: blind date, polyamori, massage
Hobbyer: mountainbike, museum, strikning
Musik: Folk, The Drifters, Ray Charles
Mad: Schnitzel, Couscous, Pufferjes
Drik: vand, merlot, caipi

Klik her!