Noget simpel flyforbereder leder efter velnærede hands-on

fling dating
 

Stadig bedre stillede venner ved ikke, hvad de vil have - hvad med dig? Jeg er mere end nogensinde en blid sygeplejerske, der gerne vil på date. Livet bringer det ikke længere, nu bliver jeg aktiv! Hvilken galant elsker finder mig interessant og kan lide at date? Jeg så ideer i magasiner, som jeg endelig vil have igen og igen. Min sidste partner var ikke ærlig over for mig, jeg vil hurtigt have ømhed. Jeg har været alene længe nu, så jeg kunne godt tænke mig at fifle rundt igen – for mig uden nyt partnerskab.

Stjernetegn: Vædderen
Interesser: på forretningsrejser, venskab+, offentlig
Hobbyer: Inline-skøjter, sang, dekoration
Musik: Rock, Beatles, Smokey Robinson
Mad: pølser, couscous, blommedessert
Drik: Schwip Schwap, Kölsch, Sex on the Beach

Klik her!