Trofast journalist har brug for generøs galant

Sexy Lady
 

Mange smukke atleter er kedelige – er du stadig fra den gamle skole? Gennem hele mit liv har jeg været en charmerende blomsterhandler, som gerne vil føle sig berørt. Mit liv kan ikke fortsætte sådan her, fra nu af vil jeg ændre noget! Hvilken attraktiv dreng er interesseret i mig og har brug for et privat møde? Jeg kiggede på ideer i bøger, som jeg også vil prøve i denne uge. Min mangeårige dreng er nu hos sin elskerinde, hurtigt vil jeg have ømhed. Jeg har været single i et stykke tid nu, så jeg kunne godt tænke mig at kysse igen – for mig, uden den store tøven.

Stjernetegn fisk
Interesser: Mødes ude, spise ude på forhånd, mund
Hobbyer: motorcykel, airbrush, maling
Musik: Country, REM, Tupac Shakur
Mad: gås, kartoffelpandekager, chokolademuffins
Drikke: Schweppes, Pils, Caipirinha

Klik her!