Almindelig kone vil have vittig vittig

Brunette kvinder
 

Indbildte kloge beundrere er for dumme til mig – er du en af ​​de bedre? Frem for alt er jeg en sporty blomsterhandler, der ikke vil vente for længe. Min fortid råber på forandring, i denne uge tager jeg handling! Hvilken stor fyr kan lide mig og har brug for et diskret møde? Jeg så ideer i magasiner, som jeg også vil prøve i denne måned. Min afklædte atlet var ikke ærlig, efter det kan jeg godt lide ømhed. Jeg har været alene i et par måneder nu, jeg vil endelig røre ved hinanden normalt – men så uden et løfte.

Stjernetegn: Jomfruen
Interesser: Spontan dating, anonym, kæle
Hobbyer: tennis, fotografering, computerspil
Musik: Reggae, The Sex Pistols, James Taylor
Mad: kalkun-escalope, blomkål, chokoladebudding
Drik: Sinalco, Riesling, Vodka Citron

Klik her!