Blid cyklist ønsker at være intelligent stylet

dating sider
 

Prætentiøse normale fyre er trætte - er du stadig fra den gamle skole? Hele mit liv var jeg en spontan brandmand, der ikke ville opleve lange ventetider. Min eksistens skal ændres, med den rette elsker bliver jeg mere aktiv! Hvilken stærk ungkarl har tid og er på udkig efter eventyr? På billeder har jeg set ting, som jeg kan lide at føle igen og igen i denne uge. Min tidligere mand er væk nu, jeg vil have berøring. Jeg har ikke haft en kæreste længe, ​​men nu kunne jeg bare fifle hurtigt rundt – uden at sidde på hug på hinanden.

Stjernetegn Gemini
Interesser: på forretningsrejser, noget regelmæssigt, sensualitet
Hobbyer: bueskydning, guitar, udsmykning
Musik: Disco, Howlin' Wolf, Carlos Santana
Mad: schnitzel, spaetzle, ribs
Drik: Mousserende vand, hvedeøl, Johnnie Walker

Klik her!