Autentisk balletdanser kræver ældre smarte

hemmelige møder
 

Uerfarne veganske fyre er virkelig dumme – hvad med dig? Jeg er stadig uddannet optiker, som ikke vil skulle vente længe. Min hverdag skal ændre sig, fra nu af kan moralen tage sit præg på mig! Hvilken ældre fyr finder mig interessant og vil gerne på en privat date? I magasiner fandt jeg steder, som jeg gerne vil opleve igen og igen. Min separerede mand er uhøflig, fra nu af kan jeg godt lide en ny kæreste. Jeg har været uden en fyr i lang tid, jeg vil hurtigt fumle højlydt - i øvrigt uden et officielt forhold.

Stjernetegn: Skytten
Interesser: blind date, venskab+, stå op
Hobbyer: cykling, blokfløjte, puslespil
Musik: Jazz, The Clash, David Bowie
Mad: Roastbeef, majs, æble-tiramisu
Drik: Schwip Schwap, Kölsch, Geldermann

Klik her!