Single single kvinde ønsker veganske gode kyssere

Sporty kvinder
 

Flere og flere veltrænede venner forstår mig ikke – gør du en forskel? Gennem hele mit liv har jeg været en moderne bartender, som foretrækker at være spontan. Forholdet burde ændre sig, fra nu af tager jeg initiativet! Hvilken forstående fyr er single og har brug for en privat date? Jeg fandt steder på nettet, som jeg snart vil prøve. Min sidste ligesindede mand har ingen stil, i øjeblikket vil jeg have ømhed. Jeg har været uden partner i lang tid, jeg ville nu endelig være tæt på igen – i hvert fald uden tøven.

Stjernetegn: Skorpionen
Interesser: Hotelmøder, sofistikeret, kysse
Fritidsinteresser: Mountainbike, harmonika, syning
Musik: Metal, Talking Heads, Everly Brothers
Mad: Roastbeef, gratin, frugtsalat
Drik: Spezi, rosevin, vintervermouth

Klik her!