Gift beachvolleyspiller skal tatoveres på college

Damer over 50
 

Mange dejligt-lugtende kvindebedårere er uhøflige – hvad med dig? Jeg beskriver mig selv som en pålidelig fysioterapeut, der har brug for at opleve en vis knitren. Ægteskabet er ikke længere mit, i år tager jeg initiativet! Hvilken stærk bejler er single og kan lide at tage på eventyr med mig? Jeg fandt praksisser i magasiner, som jeg straks vil opleve igen og igen. Min sidste spoiler har nu fået en ny, i dag har jeg brug for alt fra blød til hård. Jeg har været uden nogen i lang tid, forståeligt nok vil jeg gerne røre hinanden lige så hurtigt som alle andre – men uden et nyt partnerskab.

Stjernetegn fisk
Interesser: blind date, gentleman, på bordet
Hobbyer: badminton, museum, udsmykning
Musik: Opera, The Band, Bruce Springsteen
Mad: Mørbradbøf, kartoffelmuffins, jordbær
Drik: Mezzo mix, Oktoberfest øl, daiquiri

Klik her!