Ærlig boghandler kan lide høflige smukke

Blinde datoer
 

Nogle aktive partnere er ikke ærlige – hvad med dig? Jeg er fuldstændig en urdykker, der gerne vil opleve noget sydende. Livet er kedeligt, denne uge er jeg ligeglad mere! Hvilken erfaren skat finder mig interessant og trænger til eventyr? På billeder har jeg fundet positioner, som jeg måske endelig har oplevet gentagne gange. Min afklædte herre var ikke ærlig, nu kan jeg godt lide en ny mand. Jeg har været uden en kæreste i et par år, jeg ville elske at kysse så hurtigt som muligt - helt sikkert uden et officielt partnerskab.

Stjernetegn Gemini
Interesser: Hotelmøder, sofistikeret, blomster
Hobbyer: skiløb, astrologi, udsmykning
Musik: Blues, Parliament/Funkadelic, Prince
Mad: Schnitzel, bagte kartofler, æblegryde
Drikke: Cola-Zero, Pils, Caipi

Klik her!